02.03.2021 Komentari: 0

Šta pokloniti za 8. mart?

Kada razmišljate o tome koji pokloni za 8. mart bi mogli da oduševe vašu lepšu polovinu, ali i mamu, sestru, ili baku, važno je pre svega da znate šta one vole. Čak ako i ne znate šta bi im se to moglo dopasti, postoje neki univerzalni pokloni kojima se svaka žena obraduje. Danas za vas imamo savete sta pokloniti za 8. mart. 

foto: depositphoto.com

Pre svega – poklonite ljubav i pažnju


Tradicionalno za 8. mart kojim slavimo ženski rod poklanjaju se razne stvari. Bilo da su sitnije ili krupnije, one znače ljubav i pažnju. Nemojte razmišljati o materijalnom aspektu. Ukoliko biste da sitnim znakom pažnje obradujete vama dragu žensku osobu, napravite joj slatki paket. Kupite jednostavnu ukrasnu kutiju ili teglicu i u nju ubacite njene omiljene slatkiše. Ukoliko vam se ova ideja dopala, ne morate više razmišljati o tome sta pokloniti za 8. mart. Treba samo još da kupite jednu lepu mašnicu i sve to upakujete.

 

Cveće je uvek u modi


Cveće je neizostavan poklon i nikad prevaziđen znak pažnje. Za svoju lepšu polovinu birajte baš crvene ruže, jer su one zaista simbol ljubavi i pažnje. Ako birate poklon za 8. mart sestri, mami ili drugarici, obratite pažnju na sada vrlo moderne kutije sa cvećem ili popularno rečeno – box of flowers. Vrlo su lep i efektan poklon.

 

Parfem će je oduševiti


Koja žena još ne voli parfem? Ukoliko želite da iznenadite svoju lepšu polovinu, opredelite se za parfem. Ukoliko već znate koji voli, tim bolje. Ukoliko ne znate, izaberite miris koji biste vi voleli da osetite na njoj i uz te reči joj i poklonite. U Lilly drogerijama možete pronaći veoma povoljne, a fenomenalno dugotrajne parfeme koji će ispuniti sva njena očekivanja.

 

 

Kvalitetne cipele nikada nisu na odmet


Koja žena ikada je rekla da ima dovoljno cipela i da joj nove nisu potrebne? Nijedna, nikada! Ukoliko se odlučite za ovaj poklon, zaista nećete pogrešiti, bilo da birate ravne modele za svaki dan ili cipele na štiklu za specijalne prilike. Anatomska obuća Scholl trenutno ima popuste na ženske modele povodom njihovog dana, pa eto savršene prilike da obradujete svoje dame. I verujte nam, taj gest vam neće nikada zaboraviti.

 

Rokovnik za poslovnu ženu


Evo još jedne ideje – kupite jedan lep rokovnik. Ovo je veoma koristan poklon, a ukoliko se potrudite da pronađete sajtove na kojima izrađuju personalizovane rokovnike, onda će vaš poklon zaista biti maestralan. Pokloni za 8. mart zapravo i treba da budu originalni i sitni znaci pažnje, koji će pokazati ženama da mislimo na njih i da poslovne obaveze, iako važne, nisu uvek na prvom mestu.

 

Ešarpa za ženu sa stilom


Svilena marama ili ešarpa uvek mogu biti idealan poklon, pa tako naravno i za 8. mart. Naš savet bio bi da birate jednostavne i svedene boje kako ne biste omanuli u izboru. Tako ćete biti sigurni da će marama stajati na vratu, a ne u ormaru. Igrajte na sigurno i sa ovim izborom nema greške. 

Dakle, predloga je mnogo, a izbor je samo na vama. Za šta god se odlučili sigurno ćete svoju lepšu polovinu oboriti sa nogu.
 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar