05.10.2020 Komentari: 0

Zašto je cveće uvek dobar poklon?

Sigurni smo da su vam poznate situacije u kojima lepše polovine očekuju neki poklon, a vi ne znate šta biste im kupili. Veličinu majice ili haljine ne možete da pogodite, broj cipela ne znate, a parfem nije za svaku priliku. Međutim, postoji nešto što jeste za svaku priliku, a to je cveće. Danas vam pomažemo u tome koji izbor da napravite kada su cvetni aranzmani u pitanju i obradujete kako svoju lepšu polovinu, tako i majku, baku, koleginicu... 

foto: depositphoto.com

Cvetni aranžmani za sve prilike


Cveće je uvek bilo i uvek će biti najlepši znak pažnje. Prosto je i jednostavno – žene vole cveće. Uopšteno posmatrano, bez obzira na vrstu cveća, crvena boja je simbol ljubavi, ljubičasta nežnosti, plava boja simboliše vernost, maštu i sanjarenje. Bela boja je simbol čestitosti i nevinosti, zelena saosećanja i razumevanja, a žuta, verovatno ste to već čuli - ljubomore, ali i radosti. Naravno, za svaku vrstu ponaosob u kombinaciji sa bojom, njegova simbolika se detaljnije određuje, jer svaka vrsta cveća ima svoju simboliku. Međutim, nema potrebe da se zamarate time. Dovoljno je da profesionalcima u cvećari kažete za koju priliku su vam cvetni aranzmani potrebni i rešili ste ceo problem.

 

 

101 ruža kao dokaz ljubavi

 

Najprodavaniji cvet je svakako ruža. Bilo da je jedna ili u buketu, svakako simboliše ljubav i sve pripadnice lepšeg pola biće oduševljene ovim znakom pažnje. Ukoliko želite suptilniji poklon, opredelite se za manji buket, dok ukoliko imate zaista važan datum koji ne znate kako biste obeležili, neka vaš izbor bude 101 ruza. Ovakvi aranžmani mogu biti u kutiji, ali i u korpama različitih oblika. Kako biste nekome pokazali koliko vam je stalo, birajte korpu u obliku srca i budite sigurni da ste odabrali najlepši mogući poklon. Koja još dama ne sanja o tome da je ispred vrata sačeka 101 ruza? Ovo je iznenađenje sa kojim ćete sebi dragu osobu oboriti sa nogu.

 

Box of flowers nikoga ne ostavlja ravnodušnim

 

Poslednjih godina veoma je popularno cveće u kutiji odnosno popularni box of flowers. Ovo je nešto sa čim ne možete pogrešiti bilo da želite da obradujete devojku, ženu, majku, ali i prijatelje za neke važne datume – rođenje i krštenje detata, rođendane, proslave diplome, dobitak posla... Ukoliko želite nešto što će biti lepo, ali ne previše napadno – neka box of flowers bude vaš izbor. Odlično je što možete birati veličinu kutije, pa samim tim i cenu i za veoma korektnu sumu novca dobiti prelep i originalan poklon.

Ono što je još zanimljivo kada je box of flowers u pitanju jeste što cveće možete dekorisati plišanim igračkama, mini flašama omiljenog pića ili bombonama. Na taj način cvetni aranzmani biće potpuno personalizovani. Ferero i rafaelo kuglice prava su poslastica za sve ljubitelje slatkiša, a sada ih možete upariti sa cvećem. Ima li bolje kombinacije? Ovaj poklon zasigurno će oboriti sa nogu svaku damu, jer koliko god puta godišnje joj kupili cveće, znajte da cveća nikad nije dosta.

 

 

Dostava cveća na kućnu adresu

 

Ono što je fenomenalno jeste da se sve toliko modernizovalo i digitalizovalo, da više uopšte nemate potrebu da gubite svoje vreme i idete u cvećaru. Uz samo nekoliko klikova na sajtu možete pogledati izbor buketa i cvetnih aranžmana, te poručiti onaj koji vam se dopada. Ukoliko nemate vremena da lično odnesete cveće, možda će iznenađenje biti još veće ukoliko se na vratima pojavi kurir sa cvećem koje ima karticu sa posvetom.

Nemojte mnogo razmišljati, jer sa cvećem ne možete da pogrešite. Ono je jednostavno odraz elegancije, poštovanja, ljubavi i pažnje. Svaka pripadnica lepšeg pola oduševiće se samim činom više nego izborom boje i cveća, budite sigurni u to. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar