01.12.2020 Komentari: 0

Šta žene žele na poklon?

Praznici su se opasno približili, a vi još nemate poklon za svoju lepšu polovinu? Ne brinite, imamo rešenje za vas. Kako bismo svim muškarcima olakšali praznike koji su pred vratima, pitali smo naše koleginice šta žene žele na poklon? Odgovori su tu, pa samo treba da pročitate tekst do kraja i svoju devojku, suprugu, mamu, sestru iznenadite kao nikada do sada. 

foto: depositphoto.com

Sa cvećem nema greške


Uvek i zauvek – cveće je pun pogodak u svim prilikama. Bilo da se izvinjavate ili čestitate, iskupljujete ili osvajate, sa cvećem nećete pogrešiti. To je nešto što sve žene vole i čemu se iznova i iznova raduju. To je znak pažnje, ali ukoliko se odlučite za veliki buket, to je mnogo više od znaka pažnje. A shvatićete to i sami onog trenutka kada buket budete predali u prave ruke.

 

Obuća je pun pogodak

 

Da, ako znate koji broj treba da kupite. Šalu na stranu, poslužite se starim trikovima i proverite po cipelarniku koji broj vaša izabranica nosi. Na kraju krajeva, nije smak sveta ni ako pogrešite broj, jer, verujte na reč, žene često same sebi omanu broj ili kupe broj veće cipele ukoliko im se sviđaju. Odličan izbor za praznike bila bi anatomska obuća koja postaje planetarno popularna. Anatomski uložak je tu da čuva zdravlje i pruža udobnost, pa ćete je ovim izborom sigurno oduševiti. 


Vikend van grada


Ukoliko niste dugo bili sami, vreme je za vikend getaway. Rezervišite spa centar u okolini ili bukirajte neku od brvnara na Tari, Zlataru, Rtnju... Zima je idealno vreme za uživanje u planinskim krajevima. Odmorićete se, napuniti baterije, a i imaćete savršen novogodišnji poklon.

 

 

Vaučer za garderobu

 

Danas u gotovo svakom butiku svakog tržnog centra možete pronaći vaučere za kupovinu koji se kreću od 500 dinara pa na više. Ovo je idealno rešenje ukoliko ne želite da mozgate. Uplatite jednostavno novac na taj vaučer i stavite ga sa čokoladom ispod jelke. Svi srećni, svi zadovoljni. Muškarac se setio poklona, žena kupila sebi šta joj se sviđa – idealno.
 

Parfem, zašto da ne?


Još jedan odličan poklon, ma koliko da ih ima, bio bi parfem. To je naravno uvek mač sa dve oštrice ukoliko ne pogodite miris. Međutim, uvek joj možete kupiti onaj koji najčešće nosi, jer će biti odlična dopuna. Još jedna ideja bila bi da kupite onaj koji se vama dopada i da joj poklon date uz poruku da mislite da će savršeno mirisati na njoj. Nema žene koja neće pasti na ovaj gest, verujte na reč.

 

Kozmetika uvek treba


Ovo bi bila najjednostavnija varijanta. Sa kremom za ruke, maskarom, lakovima za nokte, sjajem za usta ne možete da pogrešite. To su sve sitnice koje govore da ste se potrudili, a trud se ceni. Neće vam biti potrebno mnogo ni novca ni vremena.

 

Kurs stranog jezika

 

Ovo i nije tako tipično, ali ukoliko ste načuli da bi vaša devojka, sestra ili čak majka želela da pohađa određeni kurs, a stalno to odlaže, vreme je da im prekratite muke. Uplatite im prvih pet časova i zamolite školu stranih jezika koju odaberete da vam izda vaučer, kako bi iznenađenje bilo potpuno.

 

 

Romantična večera

 

Ponekad poklon može biti i hrana. Ukoliko ste vešti u kuhinji, napravite svojoj izabranici večeru i verujte da će se oduševiti više nego ijednom poklonu. Možete je čak pozvati da zajedno pripremate hranu i uživate u dobrom vinu. Vreme provedeno zajedno je ženama najlepši poklon.

 

Poklon zvani – napravi sam

 

Ukoliko ste tek uplovili u vezu, pa ne želite da kupujete neke velike i skupe poklone, tradicionalno slatkiši rešavaju stvar. U ukrasnu kutiju stavite njene omiljene slatkiše, možda čak i mini flašu omiljenog pića. Tu se može naći i neki novogodišnji ukras, jer – sve žene vole ukrase.

Dakle, šta ćete izabrati za ovu godinu? 

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar