29.07.2022 Komentari: 0

Kako izabrati vrhunsku lemilicu

Da li vam se ikada desilo da se predmetu koji ste još juče zalemili već sutradan spona polomila i da ste morali da popravljate štetu?

Elektricna lemilica kojom ste se vi služili, nažalost, nije bila podesna za posao. Vama trebaju profesionalne lemilice koje su lake za upotrebu, nude dovoljnu količinu snage da zalemljene spojnice budu čvrsto spojene, kao i da ne troše puno struje.

U te svrhe, Weller lemilice su se pokazale kao najpouzdanije u svojoj klasi, u poređenju sa drugim markama. Svaka lemna stanica je opremljena sa odgovarajućom lemilicom, vrhom za lemljenje i bezbednosni stalak. Uz ovakvu opremu, s lakoćom možete da pristupite svojim projektima bez ikakve brige.

 

Šta čini Weller lemilice tako dobrim?

 

Firma Weller vam nudi širok izbor lemilica i lemnih stanica koje su podesne za širok opseg namena, od malih kućnih projekata do lemljenja i popravki poluprovodnika. Svaka od ovih namena zahteva temperaturnu stabilnost, preciznost u vrhovima za lemljenje i snagu da zagreju lemilicu do odgovarajuće temperature u što kraćem roku.

Weller lemilice poseduju dodatnu snagu u odnosu na konkurente iz iste kategorije, i mogu da se zagreju za manje od 30 sekundi, te ne morate da čekate da lemilica dostigne neophodnu temperaturu, već možete brzo i jednostavno da radite na svom projektu.

 

Visok kvalitet lemljenja uz minimalan napor

 

Profesionalne lemilice odlikuju se kvalitetom i finoćom izrade. To je slučaj i sa Weller lemilicama koje dovode do najboljih rezultata kako bi svaki projekat bio uživanje za korisnika, bilo da je profesionalac, amater ili puki početnik u pitanju.

Uz pomoć jednostavnog displeja, možete da podesite temperaturu i aparat će ga držati u opsegu od +/- 6°C, što omogućava više jednoobraznosti u lemljenju spojnica i bolji kvalitet kod završenog proizvoda. Ovo je najsigurniji način da vaš aparat traje duže.

 

Udoban dizajn lemilice

 

Ergonomski dizajn lemilice je smišljen tako da je možete držati udobno u ruci, bez ikakvog zamora tokom dužih projekata, dok vam vrh lemilice dopušta veliku preciznost u izradi spojnica. Veliki LCD ekran van pruža jasan pregled temperature lemila i intuitivnu navigaciju kroz podešavanja.
 

Funkcije energoštednje

 

Kada nije u upotrebi, svaka elektricna lemilica marke Weller može automatski da podesi temperaturu radi štednje energije. Ovakva automatska funkcija produžava vek trajanja vrhova lemilice i štiti sam aparat.

Ako se aparat ne koristi duže vremena, on može da pređe u stanje pripravnosti (ono se može podesiti od 1 do 99 minuta). Ovo svojstvo ima i bezbednosnu funkciju, da ne bi lemilica ostala pri veoma visokim temperaturama bez nadzora korisnika.

Poboljšane bezbednosne odlike ogledaju se i u tome što se Weller lemilica sastoji od komponenti koje su pojedinačno obezbeđene protiv eletkrostatičkog pražnjenja, uključujući samu lemilicu i silikonski kabl. Izrađen po najvišim industrijskim standardima mehaničke snage, kabl je istovremeno savitljiv i otporan na toplotu.

 

Prednosti Weller lemilice

 

Elektricne lemilice firme Weller učinite svojim prvim izborom pri kupovini nove lemilice jer, pored navedenih razloga, treba znati i sledeće pogodnosti:
 

  •  Postoji širok izbor lemilica i lemnih stanica ovog proizvođača za sve namene i sve nivoe veštine, od početnika do profesionalca

 

  •  Brzo zagrevanje ovih lemilica vam omogućava da ne čekate, već da odmah uskočite u svoj projekat

 

  •  Ergonomski dizajn lemilica i lemnih vrhova pružaju korisniku preciznost kod finijih radova i udobnost pri izradi dužih projekata

 

  • Održavanje temperature lemilice u opsegu od +/- 6°C obezbeđuje jednoobraznost pri izradi spojnica

 

  •  Odlike energoštednje koje produžavaju vek vaše lemne stanice.


Pri izboru profesionalne lemilice za vaš sledeći projekat, oslonite se na pouzdanog partera. Elektricna lemilica može znatno da utiče na proces rada, stoga uvek birajte lemne stanice prema gore navedenim pogodnostima.




 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar