28.08.2020 Komentari: 0

Modni trendovi: Šta svaki muškarac treba da ima u ormaru?

Muška moda je poslednjih godina postala dosta ekstravagantna, a sve što je potrebno jednom muškarcu je nekoliko dobrih klasičnih odevnih komada, koje kasnije možete prilagoditi svom stilu i prilici. Bilo da spadate u one koji vole da eksperimentišu, ili u one koji nikako ne vole odlazak u kupovinu, ovih nekoliko komada morate imati u svom ormaru. 

foto: pixabay.com

Jednobojna majica


Jednobojna majica, po mogućstvu crna, bela ili siva je nešto što se može nositi kako svakodnevno, tako i u onim malo svečanijim prilikama, kada se nikome ne nosi košulja. Odlično ide na farmerke, trenerku, bermude, sorts... Ovo je spas za svaki trenutak kada ne znate kako biste se obukli.

 

Bela košulja

 

Ipak, muška bela košulja je prema mišljenju pripadnica lepšeg pola ipak broj jedan. Verovatno da ne postoji jednostavniji, a efektniji komad odeće. Oduše elegancijom i stilom. Ukoliko se na radnom mestu od vas zahteva dress code, verovatno je već imate u ormaru. Možete je nositi iznova i iznova u različitim prilikama. Muška bela košulja je svakako nešto za šta ne treba žaliti novac. Pronađite jednu kvalitetnu koja će vam odgovarati i rešili ste sve svoje modne probleme.

 

 

Dobro ukrojene farmerke

 

Verovatno ne postoji osoba koja u svom ormaru nema par farmerki. Bilo da su sive ili plave, svetle ili tamne, prihvaćene su kao komad koji je večan. Odlično će se uklopiti uz jednobojnu majicu, u kombinaciji sa sakoom dobijate sportsku eleganciju. Možete ih nositi čak i na proslave, kada niste u raspoloženju za pantalone. Uz samo nekoliko detalja o kojima ćemo govoriti u nastavku – bićete spremni za svako dešavanje.

 

Kvalitetan sako

 

Muški sako je definitivno nešto u šta vredi uložiti novac. To je komad koji vam verovatno zafali svaki put kada je potrebno da odete na neku svadbu ili proslavu bilo koje vrste. Veoma jednostavno se kombinuje uz džins, jednostavna košulja ispod će delovati otmeno, a danas je sve popularnija kombinmacija patika i sakoa. Bilo da više volite elegantniji ili casual stil, muški sako je nešto što će uvek biti odlika dobrok ukusa. Ne morate ih imati kao žene milion. Dovoljan je jedan, svedenog kroja, jednobojan koji ćete moći da nosite iz dana u dan.

 


 

Jednostavan kaput

 

Tačno je da je muška moda prethodnih godina postala pomalo ekstravagantna i da ono što ste videli ( ili možda niste ) na modnim pistama ipak tamo treba i da ostane. Čak iako volite da se igrate različitim detaljima i spadate u onu grupu muškaraca koja je uvek trendi obučena, u ormaru mora biti mesta za jedan klasičan kaput. To je nešto što se može nositi i sa 30 i sa 60 godina i što nikada neće izaći iz mode.
 

Obuća po meri

 

Kada je o obući reč, ne postoji nešto što svako mora imati, jer se definitivno ukusi razlikuju. Osim toga, potrebno je obuću prilagoditi svakodnevnim aktivnostima. Dok farmerke možemo da nosimo u mnogo prilika, velika je verovatnoća da ćete svečane cipele nositi samo po proslavama. Dakle, uložite u ono što najviše nosite. Ukoliko mnogo pešačite ili stojite u toku dana, neka vaš odabir bude anatomska obuća koja će u potpunosti pružiti podršku vašem stopalu. Kupujte pametno kada je obuća u pitanju, jer osim mode koja je prolazna, važnije je naše zdravlje.

 

Sat kao neizostavni detalj

 

Ovo smo ostavili za kraj, jer, priznaćete, nisu svi ljubitelji satova. Međutim, ovo je detalj koji će svaku kombinaciju upotpuniti i ostaviti utisak muškarca koji vodi računa o svakom segmentu svog života. Muška moda propagira nošenje nakita, ali većina muškaraca nije sklona nošenju narukvica i ogrlica. Sa satom je pak drugačije jer – služi svrsi. Izaberite model koji će se uklapati uz većinu vaše garderobe, pa ćete tako uvek izgledati otmeno i u skladu sa prilikom. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar