31.10.2018 Komentari: 0

Poseta onkologa specijalista sa Kube

Jedinstvena prilika, u toku je zakazivanje konsultacija sa onkolozima specijalistima sa Kube koji će u Srbiji boraviti do 25.11.2018. godine.

Na Kubi imate priliku da osetite zdravstvenu negu koja je svetski priznata, kao što su rehabilitacija i neurološka restauracija, tretman bolesti zavisnosti od droga i alkohola po znatno nižoj ceni, a istog kvaliteta u poređenju sa razvijenim zemljama.


Ukoliko odete na Kubu, dočekaće vas nasmejano i ljubazno osoblje koje će vam posvetiti maksimalnu pažnju i požrtvovanost, i učiniti da vaš boravak bude mnogo prijatniji.

 

Lečenje raka na Kubi


Gostovanje na TV Pink


Najbolji stručnjaci za lečenje raka sa Kube. Dr. Anabeli Estavez Garcija i Dr. Reno Caspedes specijalista dečje onkologije i šef odeljenja pedijatrije na Nacionalnom institutu onkologije i radiobiologije u Havani, su trenutno u poseti Srbiji.
Po dolasku imali su već prvo gostovanje na TV Pink (pogledaj video) kao eksluzivni gosti u emisiji NOVO JUTRO. U emisiji pričalo se o dostignućima kubanske medicine, najnovijim vakcinama kaoi metogama lečenja kancera i drugih opasnih bolesti današnjice, kao što su vitiligo, psorijaza, retinitis pigmentosa, bolesti zavisnosti i druge. U emisiji je objašnjeno i kakve su mogućnosti lečenja građana Srbije i regiona na Kubi i zbog čega je zdravstveni sistem te zemlje, po rezultatima lečenja, priznat u samom svetskom medicinskom vrhu.

 

Odlazak na Kubu na lečenje kancera i drugih bolesti


Odlazak na Kubu je moguć zahvaljujući agenciji Consulta al Futuro koja je jedina konsultanska agencija na prostoru bivše Jugoslavije koja je dobila saglasnost Ministarstva zdravlja Kube da može sklopiti ugovor sa Asocijacijom kubanskih lekara. Još od prošle godine, svi ljudi koji zovu Kubansku ambasadu dobijaju kontakt ove agencije kao preporuku, ukoliko je potreban neki vid medicinske pomoći ili lečenja na Kubi, što do sada nije bio slučaj.

 

Ne propustite - Zakazivanje konsultacija u toku


Iskoristite stvarno jedinstvenu priliku, jer je u toku zakazivanje konsultacija sa doktorima onkolozima specijalistima sa Kube koji će u Srbiji boraviti do 25.11.2018. godine.


Saznajte šta vam je potrebno od dokumentacije za lečenje, kao i informacije o programima lečenja, cenama terapija i lekova i dr. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja i mogućnost da razmislite o svim alternativama lečenja. Oko pitanja prikupljanja neophodne dokumentacije, prevoda i organizacije putovanja na raspolaganju vam stoji agencija Consulta al Futuro. O ovoj agenciji, kao i zakazivanjima konsultacija koje su u toku saznajte više klikom ovde


Reč dve o kubanskoj medicini


Na Kubi se rade tretmani i lekovi proverene efikasnosti, od kojih su mnogi jedini u svetu, kao što je slučaj sa Heberprot-P koji se koristi u lečenju dijabetskog stopala. Zatim, monoklonska antitela koja se koriste u lečenju raka, lekovi dobijeni iz ljudske placente za lečenje vitiliga, psorijaze i alopecije, između ostalog i terapija za lečenje retinitis pigmentosa.


Za kratki vremenski period možete proći kroz najnovije medicinske tretmane za različita stanja kao i druge intervencije, kao što su plastična hirurgija, ortopedija, Bariatrička hirurgija kao i intervencije koje se primenjuju u cilju poboljšanja kvaliteta života.


U prilog tome koliko je medicina razvijena na Kubi, svedoči podatak da po broju lekara na 1000 pacijenta Kuba zauzima prvo mesto u svetu sa čak 6.7 lekara na 1000 pacijenata, na primer, u odnosu na Francusku (3.4/1000), UK (2.7/1000), Nemačku (3.7/1000) itd. Kubanski lekari kao profesionalno osoblje traženi su u čak 66 zemalja sveta.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar