26.02.2018 Komentari: 0

Neobični pokloni za žene za 8. mart

Osmi mart je dan posvećen svim ženama ovog sveta, a samim tim predstavlja izvanrednu priliku da nekim prikladnim poklonom obradujete svoju majku, sestru, devojku, suprugu, koleginicu i sve ostale vama bliske dame. Pokloni za 8. mart trebalo bi da predstavljaju znak pažnje, ali i da zrače ljubavlju koju osećate prema svim dragim damama u svom okruženju.

Važno je da da svaki poklon bude pažljivo i specijalno odabran za svaku damu posebno, da bude autentičan i originalan kako bi ostavio utisak baš onakav kakav želite.


Originalni pokloni za voljenu osobu

 

Najveći stres većini muškaraca predstavlja odabir poklona za svoju lepšu polovinu, jer su svesni da moraju uložiti poseban trud i upotrebiti maštu i kreativnost kako bi na pravi način zadovoljili ukuse i potrebe svoje devojke ili supruge.


Pokloni za devojku moraju odisati romantikom, originalnošću i učiniti da se ona oseća posebnom, jedinstvenom i najvoljenijom na svetu. Priredite joj romantičnu večeru, a ugođaj upotpunite sa nekim od fenjera u boji ili neobično dizajniranim svećnjakom. Kutije i držači za nakit sigurno će dobro doći kako bi na najbolji mogući način mogla da organizuje svoj nakit, kao i stono ogledalo ispred kojeg bi svakodnevno mogla da se sređuje i bude lepa samo za vas.


Mekani i udobni jastučići različitih oblika, boja i dezena mogu biti idealni originalni pokloni za devojku, a uz to neko ćebe ili kućne papuče doprineće da pri svakom korišćenju ili pogledu na neki od ovih predmeta vaša devojka uvek pomisli na vas. Takođe, teglice sa slamčicom za piće ili mirišljava sveća sigurno će naći svoje mesto u svakodnevnoj rutini vaše voljene.


Iznenadite drage dame neobičnim poklonom


Svaka žena radovaće se bilo kakvom znaku pažnje i činjenicom da ste tog dana mislili na nju. Međutim, ukoliko želite da ostavite poseban utisak, onda je neophodno da pronađete nešto zanimljivo, nesvakidašnje, nešto što je možda potajno priželjkivala, ali nikako nije mogla da očekuje da će od vas dobiti.


Neobični pokloni poput dekorisanog zidnog sata ili ogledala, lampa raznih boja i oblika, kao i slike na platnu, savršeni su dar koji će iznenaditi i obradovati mnoge dame. Vaze i saksije sa ukrasnim cvećem, ali i svetlosna led dekoracija ulepšaće i "oživeti" svaki kutak. Uz to, posebno dizajnirane šoljice za kafu, ramovi za slike, ali i neobične dekorativne sitnice za kupatilo odlični su pokloni za 8. mart koji će sigurno svakoj pripadnici lepšeg pola izmamiti osmeh na lice.


Praktični pokloni za svaki dom


U širokoj ponudi Home Art asortimana možete pronaći mnogobrojne zanimljive, a pritom vrlo praktične i svrsishodne poklone koji će sigurno oduševiti svaku damu. Ukoliko se dobro snalazi u kuhinji, a pritom voli i uživa da se bavi kulinarstvom onda je pravi poklon za nju kuhinjsko posuđe, ali i kutijice za začine, činije i tanjiri, koji svojim neobičnim i originalnim dezenima mame da se koriste i da se u njima pripremaju i poslužuju raznorazni specijaliteti. Pored toga, korpe za novine, kao i police specifičnih oblika i izrade savršeni su neobični pokloni koji će svakom domu dati dozu stila, originalnosti i autentičnosti. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar