17.09.2018 Komentari: 0

Kakvu poruku muškarci šalju kada poklanjaju nakit?

Jedan od lepših poklona koje muškarac može da pokloni ženi jeste nakit. Mnogo je vrsta nakita i svaka vrsta nosi posebnu poruku. Kako izabrati?

Postavlja se onda pitanje da li muškarac može da pogreši ako svojoj ženi ili devojci kupi nakit. Mora se reći da muškarac može da pogreši, ali samo ako izabere nakit koji nikako ne ide uz njegovu devojku ili ženu, kada bude očigledno da je ne poznaje dovoljno dobro. Evo koje su to poruke koje muškaci mogu poslati kupovinom nakita.

 

Veoma cene nežnost


Nakit se uvek povezuje sa nežnošću. Dakle, muškarci pokazuju nežnost kada ženama kupuju nakit, ali sa druge strane, oni pokazuju i da cene nežnost koju žene poseduju. Koliko god žena bila jaka i koliko god sakrivala emocije, uvek se u njoj krije nežnost koju će prepoznati samo oni koji su joj bliski i koji je poznaju i razumeju. Nakit je najbolji način da muškarci pokažu da cene nežnost i eleganciju koje žene imaju i da pokažu da im ta nežnost i te kako znači i da im prija. Poklanjanjem nakita, oni govore da su i oni nežni, a žene to znaju da cene.

 

Pokazuju koliko poznaju svoju dragu


Nema veze ako ne pamtite datume baš dobro, nema problema ako zaboravite čak i neki bitan datum, nema veze ako i ne pospremite kuću onda kada vas je vaša žena zamolila ili kada je red na vas i nema veze ako čak i nekada nešto ostavite za sobom. Ono što je važnije od svega toga jeste da poznajete i poštujete svoju devojku/ženu. A onda ćete se lakše setiti i onih stvari iz prve rečenice i lakše rešiti sve probleme i propuste.


Kupovinom određenog komada nakita upravo možete svojoj devojci ili ženi pokazati koliko je dobro poznajete. Ako izaberete neki komad koji ona apsolutno nikada ne bi nosila, koji se uopšte ne slaže sa njenim stilom, kakvu poruku šaljete? To možete i sami da zaključite. Naravno, odgovor je jasan - vi ne poznajete vašu ženu ili devojku. Međutim, ako kupite ogrlicu, minđuše ili narukvicu ili neki drugi komad nakita, koji je u skladu sa onim što vaša devojka ili žena nosi i voli, onda će to biti pun pogodak. Ona će biti presrećna, ne zbog vrednosti samog poklona, već pre svega zbog činjenice da je njen izabranik poznaje i osluškuje njene želje.

 

Ljubav jača od svega


Ljubav je uvek na prvom mestu. Nakit ne mora da košta čitavo bogatstvo. Te minđuše mogu da budu sa dijamantima, brilijantima, narukvice sa safirima i ogrlice sa rubinima, ali ako u isto vreme sa tim ne poklanjate i ljubav, onda vam čak ni tako skupoceni nakit neće značiti. Poklonima može da se iskaže ljubav, ali samo ako kupljen i planiran sa lubavlju. Primera radi, vi možete izraditi samo za nju jedan specijalan komad nakita, koji ne mora da bude skup, ali koji će imati urezan na poleđeni vaš omiljeni stih, neku vašu internu šalu, važan datum ili broj. To već ima smisla i to je ono što će vaša lepša polovina pamtiti i zbog toga će joj taj komad nakita i te kako značiti, bilo da su u pitanju miđuše, ogrlice ili narukvice. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar