24.06.2019 Komentari: 3

Spas za roditelje, a užitak za decu - dečije igraonice

Ukoliko vam je potrebno da ostavite mališane na čuvanje par sati ili ceo dan, ili vikendom kada ne rade vrtići, ili da proslavite dečiji rođendan, u pomoć priskaču igraonice. Uz stručno osoblje, zabavan program i odlično uređen prostor, sve potrebe deteta biće zadovoljene, a vi mirni jer ga ostavljate na sigurnom mestu.

Šta sve nude dečije igraonice

 

U dečijim igraonicama pronaći ćete sadržaj za sve što vam je potrebno. Ako ostajete duže na poslu, potrebno vam je nekoliko sati za šoping, frizera ili druženje sa prijateljima, i za vas i za dete bolje je da bude na mestu koje će mu biti zanimljivije, a upravo to mesto je igraonica. Dete možete ostaviti u bilo koje vreme i uzeti ga kada vam odgovara. Plaćanje se vrši po satu, a cene zavise od lokacije i veličine igraonice, kao i broja vaspitača. Možete biti potpuno sigurni da će vaše dete tamo imati ispunjeno i zanimljivo vreme, jer su stručni vaspitači zaduženi da im obezbede kako zabavni, tako i edukativni sadržaj. Tamo se mogu igrati, gledati crtane filmove, izražavati svoje talente, istraživati nove stvari, učiti strane jezike i mnogo toga još. Pored toga dete će biti u okruženju dece svojih godina i sigurno će mu biti zanimljivije nego da ide sa vama na mesta gde mu je dosadno.


Dečije igraonice su, takođe, spas za decu koja ne idu u vrtić, ili ako je u vrtiću raspust, a vi nemate odmor. Dečije igraonice pružaju usluge celodnevnog boravka po veoma pristupačnim cenama. Mnoge igraonice rade i vikendom, što je dodatna pogodnost. U tom slučaju, program se koncipira slično programu u vrtićima, i pored zabavnog, uključeno je dosta edukativnog sadržaja, tako da će dete zaista provesti kvalitetno vreme. Dobra stvar je da možete ostaviti decu bilo kog uzrasta, jer osoblje u igraonicama čine školovani vaspitači koji će prema potrebama vašeg deteta organizovati njihov dan i savesno brinuti o njima. U nekim igraonicama su za veoma malu decu obezbeđeni kreveti za spavanje. Kako je potreba za igraonicama sve veća, tako je i asortiman njihovih usluga, kao i unapređivanje rada, sve veći.


Odlično rešenje za rođendane

 

Dečije igraonice nude kompletnu organizaciju rođendana za vašeg mališana. Vaše je samo da ispunite želje svog deteta, u čemu će vam pomoći rekreatori, zaduženi za planiranje i dobar provod. Čak i ketering i porudžbinu rođendanske torte možete prepustiti njima, jer imaju iskustva sa tim šta deca vole, kao i saradnju sa poslastičarnicama. Možete mirno uživati, dok se deca dobro zabavljaju uz neprekidan nadzor vaspitača.


Asortiman po meri dece

 

Igraonice su opremljene velikim brojem igračaka, od lutaka, kostima, kocki za slaganje, kuhinjica i alata, do sportskih rekvizita, tako da će svako dete pronaći ono što mu je najinteresantnije. Tu su i tobogani, klackalice, impovizovani bazeni sa mekanim lopticama, poligoni i lavirinti, tako da će deca koja vole fizičke aktivnosti na najbolji način utrošiti svoju energiju. Naravno sve je napravljeno tako da bude bezbedno, a podovi su prekriveni mekim strunjačama. Sa druge strane, tu su slagalice, mozgalice, bojanke i razne društvene igre kroz koje deca mogu da nauče razne stvari ili izraze svoju kreativnost. 

Povezane teme:  

Komentari(3) Napiši komentar

  1. u

    unajmiti dadilju

    Odgovori

    01.10.2019 09:19

    Problem sa dečim igraonicama je što one mogu da posluže za najviše nekoliko sati. Ukoliko dete ne ide u vrtić a nema ko da ga čuva, roditelji moraju da angažuju dadilju. A to je veoma osetljivo pitanje, teško je naći dobru i pouzdanu osobu koja će da čuva dete. Posotji mogućnost kontrola dadilja https://www.spijunskaoprema.org/kontrola-dadilja/, sa ili bez nejnog znanja. Deluje nepopularno i pomalo ružno, ali sigurnost mališana je najvažnija.

    • M

      Marinko

      03.10.2019 13:11

      Da, slažemo se, samo je opet opsoba koja čuva i pored kamere odgovorna dok mi ne možemo da ispratimo i tada ako se desi nešto

    • A

      Admin sajta

      03.10.2019 13:12

      Hvala na komentaru. Slažemo se i zato podržavamo svako rešenje koje će bezbednost učiniti pouzdanijim i osigurati od svake zloupotrebe i dobre volje

Ostavi komentar