03.05.2018 Komentari: 0

Saznajte zašto je bolje častiti vaš automobil novim umesto polovnim rezervnim delom

Kada kupujete automobil veoma važno je da odmah budete svesni da ćete, pored svih koristi i olakšavajućih okolnosti koja vam on donosi, u jednom trenutku morati da se suočite sa situacijom kada on neće raditi kao do tada, kada će mu biti potrebno servisiranje i pomoć majstora. I koliko god se vi trudili, održavali ga, vodili računa o svakoj rupi na putu, pre ili kasnije moraće na remont. Sve to veoma je stresno za svakog vozača, a pogotovo ako je potrebno da nabavite rezervni deo za svoj automobil. 

U toj situaciji većina vozača, pogotovo u današnje vreme, prvo pohrli na internet i upusti se u potragu auto delova online. Prodaja auto delova veoma je zastupljena na webu, nude se gotovo svi delovi automobila i oprema za auto, možete pronaći sve što zamislite, ali morate biti oprezni i pažljivo odabrati pravog trgovca. 


A onda se javlja i dilema oko toga da li kupiti nov ili polovan rezervni deo. I novi ali i polovni auto delovi imaju i prednosti i mane i vozačima je teško da se opredele šta je najbolje uraditi u datoj situaciji. Zato, ako ste i vi u ovoj nedoumici, predlažemo vam da pogledate naše razloge zbog kojih smatramo da je uvek bolje opredeliti se za nove rezervne delove, koje u izobilju možete pronaći u okviru Karoserija online shopa

 

1. Mislite na svoju bezbednost


Prvi i osnovni razlog zbog kojeg biste morali da se odlučite za kupovinu novih umesto polovnih auto delova trebalo bi da bude taj da obezbedite maksimalnu bezbednost u vožnji. Svakom vozaču veoma je važno da se oseća sigurno i spokojno u svom vozilu, a to je jedino moguće ako na najbolji način funkcionišu sve komponente automobila. Glavni faktor zbog kojeg vozači dolaze u iskušenje da, ipak, odaberu polovan rezervni deo jeste novac, ali sigurno je da vaša bezbednost vredi dodatnog troška.

 

2. Nema prevare po pitanju kvaliteta i stanja proizvoda


Neophodno je posebno obratiti pažnju, pogotovo ako kupujete auto delove online, na stanje u kojem se traženi deo nalazi. Kada su u pitanju polovni auto delovi vrlo često prodavci prikrivaju sve nedostatke, poput pukotina, ogrebotina, i tek kada dobijete deo shvatite da ste prevareni i da je drugačiji od onoga kakvim je predstavljen. Kupovinom novih rezervnih delova poštedećete sebe takvih neprijatnosti i bićete sigurni da ste dobili ono što vam je potrebno.

 

3. Rok trajanja


Svi delovi automobila, pa i sami automobili, imaju svoj vek trajanja. Neki i ne moraju da se pokvare, već jednostavno izgube na svojoj upotrebnoj vrednosti samim korišćenjem. Zato je preporuka da uvek stari, dotrajali deo zamenite novim, kako biste izbegli dodatne troškove u slučaju da vas polovni, već korišćeni deo vrlo brzo po kupovini izda.

 

4. Vizuelno lepše izgleda


Ono na šta je, takođe, bitno obratiti pažnju jeste estetika i spoljni izgled vašeg automobila. Zbog toga nikako ne preporučujemo da branike, retrovizore, ali i druge karoserijske elemente, kao i opremu za auto zamenjujete polovnim, već novim koji će se na najbolji mogući način uklopiti sa vašim vozilom.

 

5. Lako ih možete pronaći kod proverenih prodavaca


Kada je u pitanju prodaja auto delova važno je da pronađete pouzdano i provereno mesto, kako biste bili sigurni da ćete dobiti baš ono što tražite i da ćete platiti baš onoliko koliko vredi. A, u okviru online prodavnice karoserija.rs možete pronaći širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda i to sve na jednom mestu. .rs

 

Za najbolji i najširi izbor novih rezervnih delova posetite online prodavnicu Karoserija.rs.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar