09.10.2020 Komentari: 0

Revolucija za pušače - kako da smanjite štetne materije u cigaretama?

Priroda nam pruža mnogo više nego na prvi pogled deluje. Postoji mineral iz prirode - zeolit klinoptilolit koji kada se nađe u blizini cigareta smanjuje štetne materije u njima i za preko 70%. Jednostavno se upotrebljava, višestruko je efikasan i najzdravija je odluka koju možete da donesete ako niste dovoljno jaki da sasvim prekinete pušenje. Uz proizvode koji služe da očiste toksine život će nam biti daleko zdraviji, a u ovom slučaju i bez prekidanja konzumiranja cigareta.

Ukazujemo na značaj smanjenja štetnih čestica u duvanskom dimu, kako zeolit može da pomogne i kakvi se rezultati očekuju. Ovo je tekst posvećen svima koji bez cigareta ne mogu pa je važno da poslušaju sve dobre savete!

 

Posledice pušenja


Na svakoj paklici stoje crne nalepnice koje upozoravaju „rak“, „poremećaji“, „pasivno pušenje ubija“… Svesni ste rizika zato što ste pušač, ali je želja jača. Čak i da štedite svoju okolinu, da se osamljujete kada pušite i dalje ostaje problem unošenja preko 4.000 štetnih materija, od kojih su 50 kancerogene.


Što imate duže „staža“ kao pušač pravite veću štetu svom telu pa je važno smanjiti količinu čestica koje će izaći iz cigareta kroz duvanski dim. Evo i kako:

 

Mineral zeolit je čistač toksina


Zeolit se koristi u svim sferama života i služi da za sebe vezuje štetna jedinjena bez menjanja izvorne strukture proizvoda.


Pušenje je teško izlečiva navika! Važno je da pokušate da je se rešite, ali dok se to ne dogodi bitno je da već danas smanjite opasne efekte pušenja i zato koristite prečišćivač cigareta!

 

Kako zeolit smanjuje štetnost?


Kada se zeolit klinoptilolit „spakuje“ u proizvod koji ima za cilj da omogući zdravije pušenje dobijaju se neverovatni rezultati!


Reč je o specijalno dizajniranom obliku koji podseća na cigaretu i takav savršeno staje u kutiju. Čim se zeoliit nađe u blizini štetnih materija kreće njegovo delovanje metodom kristalnog upijanja „crystal absorption“. U stanju je da eliminiše preko 70% elemenata koji štete zdravlju pušača i okoline i to iz čitave kutije.


Ono što je novo i revolucionarno je da on uništi sve materije pre pušenja, još dok se cigara nalazi u paklici. One su na ovaj način prečišćene kako za vas tako i za okolinu.

 

Upotreba čistača cigareta

 

Važno je da znate da se ovakvi proizvodi dizajniraju da imaju dug efekat i nije potrebno da se menjaju nakon potrošene kutije cigara.


Zeolit se stavi u kutiju i u njoj stoji sve dok se ne upotrebi i poslednja cigareta, tada se on vadi i ubacuje u novo pakovanje, fenomenalno zar ne? Ono što je još bolje – rok trajanja jednog prečišćivača je 500 kutija, tako da imate mesece bezbednijeg konzumiranja.

 

preciscivac cigareta

 

Neverovatna je i brzina prečišćavanja!

 

Za samo 30 minuta od postavljanja jednog prečišćivača sa zeolitom okolne cigarete su bezbednije za pušenje, a nakon 24h će očistiti preko 60% od ukupnog broja opasnih materija u kutiji koje se kroz duvanski dim šire u okolinu.


Zeolit jeste revolucionaran, ali zbog velike količine toksina treba mu 48h za pun efekat, pa ove preporuke uvažite pri konzumiranju cigareta.


Pošto znamo koliko su pušači nestrpljivi i da mnogi ne mogu da izdrže da prođe 2 dana između stare i nove paklice, želim da vam ukažem na prosto rešenje zbog kojeg nećete imati nikotinsku krizu: Stavite 2 ili više prečišćivača cigareta u kutiju i tako ubrzajte detoksikaciju!

 

Sve prednosti pušenja detoksikovanih cigareta

 

Oni koji su dizajnirali proizvod koji sadrži zeolit su jako dobro znali i pušačke navike i dobre karakteristike minerala. Zato su i napravili jedan fenomenalan proizvod.


Kristalno upijanje opasnih materija se obavlja i bez paljenja cigarete što značajno smanjuje zagađenje okoline, izbacivanje čađi, katrana, nikotina u prostor. Zbog neutralisanih čestica kao rezultat se javlja i smanjenje neprijatnog mirisa koji svakome smeta.


Sa druge strane, pušačima ne trebaju muštikle, nikakvi specijalni dodaci, ukus cigarete se ne menja. Cigarete su prečišćene pre paljenja, manje se i osećaju pa ne morate da izbegavate druženje i zatvoren prostor. Vaša porodica će biti bezbednija!


Uz sve ovo i vi ćete osetiti zdravstveno poboljšanje kada nakon nekog vremena organizam ne bude izložen trovanju opasnim materijama. Možete:

 

  • popraviti krvnu sliku
  • obezbediti kvalitetniji san
  • smanjiti umor
  • smanjiti žutilo kože
  • podići nivo energije

 

Da zaključimo priču


Najlakše je dati savet „prekini sa pušenjem, ostavi cigarete“. Mnogo je teže i uspeti, a šta dok do toga i ne dođe?


Zeolit može da učini da svet bude čistije mesto, a ljudi zdraviji tako što on u sebe upija toksine. Ne škodi organizmu i sigurno može da doprinese da se živi kvalitetnije. Odvojite vreme i saberite koliko paklica popušite mesečno i shvatićete da je vrlo važno da odmah krenete sa detoksikacijom budućih cigareta.


Ako niste pušač, sigurno je da poznajete nekog ko puši u vašoj okolini! Kupite prečišćivač toksina za cigarete i tako darujte i sebi i drugima zdravije dane, a nama ostavite komentar ispod teksta da čujemo vaša iskustva!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar