20.02.2018 Komentari: 0

Pokloni koji će je sigurno ostaviti bez daha

Upravo zbog toga što kupovina poklona nije jednostavna u nastavku ćemo izneti „proverene“ predloge koji će se sigurno dopasti vašoj devojci ili supruzi.

Darivanje predstavlja uživanje, ali i istovremeno odgovornost da li će se poklon svideti. Kupovanje poklona zahteva poznavanje osobe kojoj poklon kupujete, ali i vreme i kreativnost. Pročitajte naše predloge.

 

Narukvice


Ukoliko vaša lepša polovina voli da nosi narukvice, onda je ovo pravi poklon za nju! Ukoliko znate kakav nakit nosi, onda neće biti problema da izaberete narukvicu koja će je ostaviti bez daha. Međutim, ukoliko niste sigurni u njen ukus savetujemo vam da se odlučite za sigurnu opciju: izaberite neki diskretan model. Ovakve narukvice mogu se kombinovati uz najrazličitije odevne kombinacije. Takođe, postoje narukvice koje su napravljene od kombinacije različitih materijala, tako da se vrlo lako mogu uklapati sa ostalim nakitom.


Naravno, poklon uvek možete da „začinite“ kreativnošću. Danas su sve popularnije tzv. personalizovane narukvice koje se izrađuju po specijalnoj porudžbini. I zato ako se odlučite za ovakav model, sigurni smo da će vaša devojka ili supruga biti oduševljene!

 

Burme i ostalo prstenje


Burme su oduvek bile simboli večne ljubavi. I zato ukoliko planirate uskoro venčanje, ili ste u braku već duže vreme pa su vam stare burme dosadile, burme su idealan poklon! Danas postoji ogroman izbor burmi i zato je važno da u startu napravite uži izbor: koji materijal želite i sa koliko detalja. Naravno, ne morate uvek da izabetete identičan par! Ako imate različit ukus možete izabrati različite modele. Ako vašu damu odlikuje elegancija i sofisticiranost, burme sa dijamantima su modeli za nju! Ukoliko, pak voli svedenije stvari, onda možete izabrati model bez cirkona i detalja. Burme jesu neuobičajen poklon i zato ne sumnjamo da ćete prijatno iznenaditi vašu damu. Veliku ponudu burmi sa dijamantima možete pogledati ovde.


Naravno, pripadnici lepšeg pola možete kupiti i prsten koji nije burma! Ali, i tu treba vešto da prepoznate model koji će joj se dopasti. Prstenje sa dijamantima će joj se sigurno dopasti ukoliko voli upadljiviji nakit. Za one koje nisu ljubitelji cirkona, postoji veliki izbor jednostavnih modela bez previše detalja. Takođe, možete se opredeliti za moderno prstenje neobičnih oblika i tekstura. Ovakav poklon će oduševiti žene koje vole minimalizam.


Ogrlice


Ogrlice su nešto što muškarci najčešće kupuju svojim damama. Nekako im se to čini kao najsigurnija opcija. Međutim, iako ogrlice za poklon mogu zvučati kao kliše, uvek možete svoj poklon učiniti drugačijim od ostalih. Naime, danas možete kupiti personalizovane privske sa porukom koja će oduševiti vašu devojku ili suprugu. Bilo da izaberete kombinaciju privezaka ili da ugravirate tekst na pločici, ukoliko dobro poznajete vašu srodnu dušu sigurni smo da neće ostati ravnodušna na ovakav poklon.


Ukoliko, pak nemate ideju kako da izaberete personalizovanu ogrlicu, uvek se možete opredeliti za neku ogrlicu sa zanimljivim priveskom. Bilo bi poželjno da znate da li vaša dama više voli da nosi srebro, belo zlato, ili žuto zlato pa da na osnovu toga izaberete i odgovarajuću ogrlicu. Ili jednostavno možete izabrati kombinacije materijala, ako niste sigurni šta voli. Danas postoje veoma zanimljivi modeli privezaka koji kombinuju belo ili žuto zlato sa nekim netipičnim materijalima poput platine, Ovakve kombinacije će se sigurno svideti onima koji vole da budu jedinstveni!

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar