11.06.2018 Komentari: 0

Pet razloga zbog kojih treba da joj kupite cveće

Uprkos verovanju da su žene vrlo komplikovana stvorenja, zapravo su mali znaci pažnje, poput pravog buketa cveća, ti koji mogu učiniti da se svaka žena istopi. Otkrijte 5 razloga i prilika zbog kojih je poželjno ženi kupiti cveće.

Cveće kao poklon je jednostavno, a lepo delo koje može oraspoložiti vašu dragu u roku od nekoliko sekundi. Ne morate da čekate posebnu priliku da to učinite. Pokloniti ljubavi vašeg života buket cveća trebalo bi da bude nešto što radite samo zato. A od cveća ima mnogo više koristi nego što mi shvatamo. Pored toga što ćete dobiti poene kod svoje drage, naučno je dokazano i da ono popravlja raspoloženje.

Pošto su crvene ruže oduvek bile simbol večne ljubavi, možete igrati na sigurno i odabrati njih. Ako želite da svojoj dragoj pošaljete ličniju poruku, možete odabrati i neobične cvetne aranžmane koji sadrže crvene ruže, kao što su na primer ruže u kutiji, cvetni aranžman u obliku srca ili mini ruže u korpi.

 

Kada joj kupiti cveće?

 

  • Najefektniji pokloni za žene su u random, "samo zato" prilikama jer će oni održati vašu ljubav. Ovi nasumični postupci treba da budu bar jednom ili dvaput godišnje i učiniće da izgledate nepredvidljivo (što je ženama veoma privlačno).
  • Kada treba da kažete "Žao mi je". Ako ste zabrljali i povredili je, priznajte grešku i podsetite je da vam je stvarno stalo do nje, uprkos vašem glupom postupku. Za ovu priliku izaberite mini ruže, ili buket 101 ruža, u zavisnosti od greške :).
  • Posebne prilike kao što su rođendan, godišnjica ili Dan zaljubljenih su dani kada su pokloni za nju obavezni. A te prilike definitivno će biti osvežene pravim buketom.
  • Danas. Suviše zauzeti? Onda obavezno sutra. I naravno da ne morate potrošiti bogatstvo da pokažete svoju ljubav cvećem, dovoljna je i jedna crvena ruža.

Evo još nekoliko razloga zašto bi joj trebali kupovati cveće najmanje jednom godišnje:

 

Dnevni podsetnik na vas

 

Sigurno joj tokom dana pošaljete bar porukicu kako biste saznali kako teče njen dan i podsetite je da mislite na nju, ali divan buket cveća je melem za oči. Nije tajna da svi vole da gledaju lepe stvari a pokloni za nju u vidu cveća, osiguraće da ona misli na vas dok gleda taj buket. Svaki put kada ih pogleda, setiće se kako ste sjajan dečko! Odlučite se, na primer, za buket od 19 belih i roze ruža.

 

Cveće će popraviti njeno raspoloženje


Znate one dane kad se vaša draga vrati kući nakon dugog dana na poslu i u lošem je raspoloženju? To je raspoloženje sa kojim ćete vrlo verovatno morati da se suočite! A to možete promeniti za nekoliko minuta sa pravim cvećem. Ono će joj pomoći i popraviti raspoloženje i olakšati stresnu sedmicu koju je imala. Istraživanja su pokazala da je cveće dobro za mentalno zdravlje. Ono poboljšava produktivnost i ima neverovatnu moć da vašu dragu nasmeje i da učini da se ona oseća dobro. A ne smemo zanemariti nešto što nauka kaže :). Verujemo da će jedan ovakav aranžman da je oraspoloži.

 

Cveće umesto vas govori o vašim osećanjima


Budimo iskreni, većini muškaraca je teško da pričaju o svojim osećanjima. Jedna od prednosti u vezi sa cvećem je da govore vašoj dragoj koliko vam je stalo, bez potrebe da vi pričate o tome. Pokušajte tako što ćete odabrati ove ruže u kutiji.

 

Ostavljate romantičan utisak


Romansa je suštinski sastojak zdrave, zabavne i dugotrajne veze. Ne sumnjamo da imate nekoliko romantičnih trikova u rukavu, ali je vreme da toj listi dodate i kupovinu cveća. Planirate sastanak sa dragom? Crvene ruže biće savršen detalj. Zvuči kliše, ali tako je.

 

Vaša žena to zaslužuje


Treba li dodatno da objašnjavamo? Pokloni za žene, a posebno cveće, ne traže posebne prilike. Vaša žena zaslužuje da se oseća cenjeno i voljeno svakog dana. U tome će svakako pomoći predivni aranžman amarilis i ruže u kutiji, cvetni aranžman brod koji sadrži mini ruže i orhideje ili možda interesantni cvetni aranžman u kavezu.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar