30.09.2022 Komentari: 0

Najbolji brendovi naočara za aktivne muškarce

Ne samo da su muške naočare za sunce stalno zanemarena šansa da odevnoj kombinaciji dodamo nešto posebno, one su i imperativ za održavanje zdravlja očiju.

tri muskarca na motorima

 

Blokiranje štetnih UV zraka, bilo u neočekivano sunčanom zimskom danu ili na vrhuncu leta je jako važno.


Ako želite da pronađete pravi par naočara za vas, velika ponuda je pred vama. Treba razmotriti veliki izbor različitih modela, okvira, boja i opcija polarizacije. Sve ovo može otežati kupovinu naočara i učiniti je nepotrebno komplikovanom.

 

Odabir pravog modela naočara


Oblik lica značajno može uticati na izbor naočara za sunce, postoje određena pravila koje treba slediti. Srećom, muške naočare za sunce pružaju širok izbor pa slobodno birajte između četvrtastih i zaobljenijih stilova velikih silueta.


Okrugli okviri pomažu da se omekšaju oštrije crte lica kao što su izraženi obrazi i četvrtaste vilice, dok će okrugla lica imati koristi od malo više strukture i definicije.


Kada su u pitanju muške naočare za sunce moguće je pronaći veliki broj različitih okvira. Pri odabiru neophodno je razmotriti materijal, detalje kao i boju okvira. Okviri se mogu iskoristi da istaknu neke karakteristične crte lica, a takođe i jarke boje znatno utiču na poboljšanje izgleda.


Ne zaboravite da koristite zaštitnu futrolu za naočare kako biste sprečili grebanje sočiva i okvira, kako bi vam naočare što duže trajale.

 

Timberland naočare za sunce


Timberland je globalni lider u dizajnu, proizvodnji i marketingu vrhunske obuće, odeće i dodataka za život na otvorenom. Najpoznatiji po originalnim žutim čizmama predstavljenim 1973. godine, Timberland danas odeva potrošače od glave do pete, sa raznovrsnim kolekcijama koje odražavaju bogato nasleđe brenda u izradi, funkciji i stilu. Timberlandova posvećenost izradi kvalitetnih proizvoda usklađena je s predanošću inovacijama i radom na odgovoran način u pogledu proizvoda.


Timberland naočare za sunce su prikaz inovativnog američkog duha zajedno s ljubavlju prema prirodi. U pitanju su kvalitetni proizvodi koji odgovaraju aktivnom načinu života. Nude siluete nadahnute avijatičarima, aerodinamične atletske okvire i različite stilove koji su u trendu i dizajnirani za avanturu.


U Timberland kolekciji sunčanih naočara za muškarce možete pronaći veliki izbor modernih okvira. Timberland naočare za sunce posebno su pogodne za ljubitelje aktivnosti na otvorenom.

 

muskarac sa naocarima za sunce

 

Harley Davidson naočare za sunce


Harley Davidson je američki proizvođač motora osnovan 1903.godine u Milvokiju, Viskonsin. Od 2012. godine ova ugledna kompanija proizvodi i jako kvalitetne naočare za sunce. Naočare imaju vrlo visoku tehnologiju u materijalima koji se koriste i za sočiva i za okvire. Kombininuju novu tehnologiju, udobnost i stil, time pružajući visoki kvalitet, udobnost i performanse.


Harley Davidson naočare za sunce su napravljene od najboljih materijala. One pružaju svojim korisnicima izuzetnu udobnost, širok izbor različitih stilova i modela. Ukoliko vam je potrebno da zaštitite svoje oči u vožnji ili svakodnevnim aktivnostima, ovaj brend je pravi izbor za vas.


Motociklističke naočare za sunce mogu biti ključne za putovanje. Osim svoje osnovne svrhe da štite vaše oči od sunca, one će takođe pomoći u zaštiti očiju od vetra, prašine, krhotina – svega što vam se nađe na putu. Neki od asortimana pod nazivom Performance nude dve sunčane naočare u jednoj, poseduju sočiva za vožnju i ona koja se koriste kada ne vozite.


Harley Davidson naočare za sunce su osmišljene da vam olakšaju vožnju na otvorenom putu ali i da ujedno pratite modne trendove. Ukoliko želite da upotpunite svoj izgled ove naočare sigurno će vam pomoći u tome. Koji god model  izaberete, Timberland naočare za sunce ili možda Harley Davidson, nećete se pokajati. Ovi brendovi pružaju visoki kvalitet i sjajan dizajn.


Birajte modele spram svom obliku lica, afinitetima i aktivnostima. Vaše oči će vam biti zahvalne a stil upotpunjen i jedinstven.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar