27.10.2022 Komentari: 0

Najbolja kontraceptivna zaštita za duži i siguran odnos

Kada govorimo o kontracepciji, nekako nam je nametnuto da je to u biti više „ženska stvar“. Međutim, nismo mi krivi zbog tog uvreženog mišljenja budući da često čujemo da je priroda stvari takva da je žena ta koja rađa, te je pred njom i veći izbor.

muskarac i zena, kondom

 

Činjenica je da postoji mali milion kontraceptivnih sredstava koja su namenjena isključivo lepšem polu, dok je muška kontracepcija manje popularna. Dobra je vest da se i na tome uveliko radi jer kontrola rađanja nije i ne može biti samo „ženska stvar“.


Teško je reći koja je najbolja kontraceptivna zaštita. Svaka za sebe pruža određen segment zaštite ali ako tražite zaštitu od neželjene trudnoće i ujedno od polno prenosivih bolesti, onda je kondom pravo rešenje.


Kondom ili prezervativ vrsta je kontracepcije koju najveći broj ljudi koristi, budući da je lako dostupna - što znači da je možete kupiti svuda, mada vam savetujemo da ih kupujete isključivo u apoteci i veoma jednostavna za upotrebu .

Kondom u velikoj meri štiti od neželjenog začeća i polno prenosivih bolesti, ali on nije do kraja pouzdan kao, uostalom, i bilo koja druga vrsta kontracepcije. Neretko se dešava da kondom tokom odnosa pukne, zato je važno birati visokokvalitetne prezervative koji podležu raznim testovima izdržljivosti. Prepustite se ljubavnim čarima sa svojim partnerom i birajte proverene proizvode za kontracepciju koji vam garantuju sigurnost i udobnost.

 

Durex proizvodi za muškarce


Svima su prva asocijacija na kondom i zaštitu upravo Durex proizvodi za muškarce. Ovaj brend nudi mnoštvo proizvoda za muški pol ali podjednako misli na maksimalno zadovoljstvo druge strane. U svom bogatom asortimanu Durex nudi sledeće vrste kondoma:

 

  • Extra Safe – za one koji igraju na sigurno i ništa ne prepuštaju slučaju, tu su Durex kondomi sa nešto gušćim lateksom. Užitak isti, a odnosi bezbedni i čisti.
  • Feel Thin, Feel Ultra Thin i Feel Intimate – baš kao i njihov „kolega“ Invisible, priuštiće vam potpunu senzaciju, ali i sigurnost na koju ste već navikli. Za vaš užitak bez bojazni, ekstra tanki i prozirni, silikonom podmazani.

 

muskarac i zena, kondom

 

  • Durex Love – prosto odgovaraju na ljubavni zov. Veoma su laki, posebno oblikovani i ugodnog mirisa, budući da se izradi lateksa pristupilo na poseban način.
  • Durex Originals Classic Natural – stari dobri izvorni Durex anatomskog oblika poseduje prijatan premaz što garantuje još veće zadovoljstvo i potpuno spokojstvo jer pruža sigurnost kakvu očekujete.
  • Pleasure Me – svojim osmišljeno postavljenim tačkastim i rebrastim naborima kreiran za obostrano zadovoljstvo
  • Real Feel bez lateksa – misli na one koji su alergični na lateks. Nemojte tražiti izgovore za nezaštićen odnos jer imate opciju za vaš ponos. Posebna serija kondoma koji su izrađeni od poliizoprena, sintetičkog materijala mekšeg i elastičnijeg od lateksa. Ovaj poseban materijal u potpunosti se priljubljuje i vaš odnos produbljuje.


Posebno se izdvajaju Durex Play 2u1 lubrikanti u kombinaciji sa gelom Aloa Vera i vitaminom E i oni sa Ylang Ylangom, jedinstvenom tropskom biljkom naširoko poznatom po svom afrodizijačkom dejstvu.


Možda ne želite onaj verenički koji će vas dovesti do oltara, ali Durex Intense vibrirajući prsten, koji dovodi do vrhunca, sigurno ćete poželeti da imate. Odgovara svim veličinama budući da je izuzetno rastegljiv i lak za nositi. Veoma se jednostavno upotrebljava, sa ili bez kondoma odgovara oboma. Stimulišuće vibracije traju do dvadeset minuta, a zadovoljstva plima zagarantovana je svima.


Reči hvale sa svih strana stižu i kad su u pitanju Masculan kondomi. Pristupačna cena i izuzetan kvalitet doveli su ovaj brend u sam vrh tražnje kad je u pitanju kontraceptivna zaštita. Izrađeni su od kvalitetnih materijala, pružaju odličnu zaštitu i osećaj udobnosti.

Uživajte u odabiru za sebe i svog partnera. Na jedan klik od vas, online apoteka vas čeka sa širokim asortimanom proizvoda poznatih brendova koji vam garantuju vrele noći u krevetu.



 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar