19.03.2018 Komentari: 0

Modni trendovi za proleće 2018.

Iako muškarci retko priznaju da vode računa o modi, to je daleko od istine. I to je zapravo pozitivna stvar! Naravno da je poželjno da vodite računa šta i kako nosite. I slobodno možete da priznate svojoj lepšoj polovini da vodite računa o sebi. Verujte, to će sigurno biti još jedan plus za vas! U nastavku pročitajte šta će sve muškarci sa stilom nositi ovog proleća.

Mornarske pruge – osetite duh mora pre leta!

 

Belo-teget prugice će i ove godine biti aktuelne! Samo, do sada su one uglavnom bile rezervisane za leto! Međutim, poznavaoci mode su ipak rešili da nam leto i more donesu ranije. Iskombinujte „morsku majicu“ sa teget pantalonama i sigurni smo da će to biti pravi pogodak! Osim toga, za ovo proleće su rezervisani i prugasti džeperi, za malo hladnije dane i večeri. Tako ćete duh mora moći i da donesete i na posao. Kolege će sigurno dobiti inspiraciju za letovanje kad vas vide!


Karirano, volim te karirano


Kariranu garderobu muškarci već godinama unazad nose. Međutim, ove godine karirano ulazi na velika vrata! Dizajneri su za ovu godinu osimislili veliki izbor kariranih modela. Tako će posebno biti popularni karirani sakoi i pantalone. Međutim, savetujemo da ipak ne kombinujete karirane pantalone i sako čak i kada su kupljeni u kompletu. Ovog proleća se očekuje da budete malo maštovitiji: uklopite karirani sako sa jednobojnom rolkom i jednobojnim pantalonama. Ili, ako imate karirane pantalone, onda neka gornji deo odeće bude jednobojan! Osim odeće, ovog proleća će biti aktuelne i karirane espadrile i mokasine. Ukoliko volite jarke boje, onda smo sigurni da ćete naći karirani komad odeće i obuće po svom ukusu!


Pliš – za sve dendi tipove!


Pliš je postao popularan još pre nekoliko godina! Ali ove godine ovaj materijal nije rezervisan samo za svečanu odeću. Oni koji vole da eksperimentišu vrlo lepo mogu ukombinovati plišani sako sa odećom za svaki dan. Samo, pliš će vašem izgledu dati dodatnu notu prefinjenosti i dobrog utiska. Plišani modeli će se posebno dopasti muškarcima koji inače umeju smelo da kombinuju klasične modele odeće sa savremenim. Odnosno, svi dendi tipovi muškaraca će biti oduševljeni novim trendom! A sigurni smo da ćete svojom pojavom ostaviti svaku ženu bez daha!

 

Oversized odeća za smele muškarce koji žele neobavezan izgled


Oversized ženska odeća je postala hit prethodnih godina, a 2018. je rezervisana za muškarce! Ovog proleća biće popularne ne samo oversized pantalone, već i sakoi, jakne, džemperi i majice. Iako se mnogim muškarcima ovakvi modeli ne dopadaju, sigurni smo da će se oni naći u ormarima onih koji uživaju u savremenoj i udobnoj garderobi! Pored toga, ovakvi modeli su dobrodošli onima koji bi da prikriju višak kilograma. Pa ukoliko niste uspeli da se vratite u formu nakon praznika i slava, ovakvi modeli su pun pogodak!


Osim odeće, ovog proleća će biti popularni i dugi, široki šalovi. Oni su se postali hit prošle sezone, a biće aktuelni i sada! Ovakav modni dodatak može biti pun pogodak ukoliko ga pažljivo iskombinujete sa ostatkom odevne kombinacije. Osim što je odličan detalj, ovakvi šalovi vam mogu dobro doći u vetrovitim prolećnim danima.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar