16.03.2023 Komentari: 0

Koji su muški parfemi koje žene najviše vole, i obrnuto?

Osim što volimo predivno da zamirišemo, volimo i da parfemom očaramo i zavedemo. Dakle, parfem može biti i diskretan poziv na flert, ali postoje parfemi koji imaju poseban uticaj na suprotan pol. U ovom tekstu govorićemo upravo o takvim parfemima. Saznajte koje to mirise muškarci prosto obožavaju da osete na dami, ali i koji su to muški parfemi koje žene najviše vole.

Parfemi koji privlače muškarce


Drage dame, ako ste spremne za početak jedne uzbudljive ljubavne igre potrebni su vam ženski parfemi koji dugo traju kako bi svaki vaš pokret učinili još zanosnijim i ispratili svaki detalj do tančina. Evo koje mirisne note predstavljaju siguran put do razoružavanja i osvajanja svih njegovih čula, a zatim i srca:

 

  • Chloe Natural – muškarci vole žene koje su sigurne u sebe i zato ovaj parfem radi za vas. Odišite prirodnim samopouzdanjem i elegancijom i izvucite maksimum koji vam ovaj parfem pruža šireći miris božura, frezije, ambera, kedra, magnolija i ruža.
  • Calvin Klein – ako se pitate koji je najbolji ženski parfem koji istovremeno poručuje da ste prava opasnica, ali i umiljata dama, onda je ovo pravi izbor za vas. Osvežavajuće note grejpfruta, eukaliptusa i limuna u kombinaciji sa crnim reskim biberom, a zatim jasminom, ljubičicom i malinom poslaće upravo tu poruku.
  • Narciso Rodriguez – ako ste savremena i slobodna žena koja zna šta hoće i ne troši svoje dragoceno vreme na one koji je nisu vredni, poručite to ovom smelom i pomalo drskom mirisnom notom osmantusa, bergamota, cveta pomorandže, mošusa, ambera, vanile i vetivera.
  • Calvin Klein Eternity Moment – muškarce neodoljivo privlaće oni ženski parfemi koji mirišu na čisto, te ako želite da mu udovoljite, ali i sami ne možete da odolite mirisu cveća i voća, onda je ovo pravi izbor za vas.
  • Kenzo Flower – zamirišite poput cveta, ali onog sa trnjem, za svaki slučaj. Ako ste urbani, ali volite i da pobegnete od gradske vreve, dajte to svima do znanja ovom mirisnom notom koja je istovremeno energična i opuštajuća. Ovaj parfem sadrži u sebi tri mirisne note: cvetnu, puderastu i dinamičnu, bilo da u sebi želite da probudite pravu gradsku lavicu ili umiljatu pastiricu.

 

Crvenkosa devojka mirise predivan parfem u prirodi.

 

 

Koji je najbolji muški parfem po njenom izboru


Ako se dame pitaju, svaki muškarac bi trebalo da odiše baš ovim mirisnim notama:

 

  • Burberry Mr Burberry – ako ne želite da joj se otvorite na prvu loptu, ali ipak želite da joj date do znanja da ste vredni njene pažnje, onda je ova tajanstvena i senzualna nota drvenasto - začinskog mirisa odlična za harizmatičnog i šarmantnog dasu poput vas.
  • Kenzo Homme – ako ste zaljubljenik u more i plažu i želite da joj poručite da vas ne gleda samo kao privlačnu ambalažu, dajte joj nagoveštaj svojih dubina ovim drvenasto – vodenim mirisima citrusa, nane, morskih nota, žalfije i začina u kombinaciji sa sandalovim drvetom, vanilom, vetiverom i kedrom.
  • Calvin Klein Eternity – ako ste nepopravljivi romantik koji želi da svaki momenat sa njom upiše u večnost, onda će vam ova elegantna nota sjajno pristajati. Svaka dama biće opijena mirisima mandarine, lavande, jasmina, bosiljka, sandalovine i zelene botanike koji može da ponese samo pravi muškarac poput vas.
  • Dolce&Gabbana K – kreiran za pravog kralja, alfa muškarca poput vas. Priuštite kraljici vašeg srca miris toplih zemljanih i drvenastih nota ukomponovanih sa osvežavajućim citrusima i aromatičnim tonovima.
  • Guy Laroche Drakkar Intense – ako ste snažni, odvažni i pomalo buntovni, strastveni, ali istovremeno spremni i da se obavežete istoj takvoj neuhvatljivoj dami, zadržite je pored sebe ovim specifičnim mirisom aromatičnih ulja u kombinaciji sa lavandom, vanilom, antilopom i mahovinom.


Ako želite parfeme sa karakterom, parfeme koji vas opisuju i prate u stopu, onda ne propustite sjajna sniženja na festivalu parfema u vašoj omiljenoj drogeriji do kraja marta.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar