05.09.2018 Komentari: 4

Kako izabrati rent a car u Beogradu?

Često nam se dešava da se prilikom planiranja našeg godišnjeg odmora ili nekog dužeg putovanja pitamo da li je praktičnije i povoljnije u tu svrhu koristiti sopstveno vozilo ili rent a car uslugu, kao i koji je najjeftiniji rent a car. Beograd nudi raznovrsnu ponudu rent a car automobila i prilikom izbora agencije trebalo bi povesti računa o nekoliko stvari kako bismo bili zadovoljni uslugom.

 

Sigurnost i bezbednost vozila iznad svega


Kad idemo na duži put neophodno je da naš auto bude ispravan i bezbedan za vožnju kako bismo omogućili sigurnost i izbegli neprijatne situacije.


Pre polaska na put proveravamo stanje i ispravnost sopstvenog automobila, vršimo eventualne popravke ili uplaćujemo dodatno osiguranje ako naš auto prethodno nije kasko osiguran. Sve ovo iziskuje dosta vremena koje pred put obično nemamo, kao i novca koji nam je preko potreban za predstojeće putovanje.


Iz navedenih razloga mnogo je bolje i isplativije iznajmiti rent a car vozilo, pogotovo kad se pronađe kvalitetna, a povoljna rent a car agencija. Takva je ZIM rent a car agencija. Sva ZiM rent a car vozila su osigurana od autodgovornosti i imaju 24 sata pomoći na putevima širom Srbije što vašu vožnju čini opuštenijom i mirnijom. ZIM rent a car u Beogradu poseduje automobile odličnih performansi, koji su pouzdani, redovno servisirani i dobro opremljeni. 

 

Komfor kao bitan faktor tokom putovanja


U zavisnosti od vaših potreba i dužine putovanja u ponudi za iznamljivanje rent a car u Beogradu su vozila različitih veličina. ZIM rent a car agencija nudi širok izbor različitih automobila u zavisnosti od vaših potreba. Tako možete rentirati mali gradski automobil, porodični karavan, limuzinu, kombi ili sedan.


Obilasci različitih lokacija, usputna zadržavanja, kao i izbor vremena polaska na određenu destinaciju su mnogo lakši kada se koristi automobil. Pored navedenih prednosti putovanja kolima komfor se ne može zamisliti bez dovoljno prostora u vozilu za svakog putnika, kao i dovoljno mesta u prtljažniku za sve neophodne putne stvari.

 

Nema amortizacije


Da li znate da se prema nekim istraživanjima utvrdilo da novi auto izgubi više od 30% svoje vrednosti od trenutka kupovine do posle prve vožnje? Prednost iznamljivanja rent a car vozila u odnosu na korišćenje sopstvenog automobila za put je da nema amortizacije. Poredeći cene iznajmljivanja rent a car u Beogradu sa cenama novih vozila, iznajmljivanje je isplativija varijanta jer se ne plaća servisiranje, registracija i osiguranje.

 

Fleksibilnost za potrebe klijenata


ZIM rent a car u Beogradu je za svoje klijente obezbedio mogućnost da preuzimaju i vraćaju vozila na više lokacija. Ukoliko dolazite na aerodrom Nikola Tesla, rent a car vozilo koje ste prethodno rezervisali će vas po sletanju čekati u tačno dogovoreno vreme i na određenom mestu.


Vozila ZIM rent a car se mogu preuzimati i u centru Beograda u Ulici Tadeuša Košćuškog 28. ZIM rent a car je prilagodio svoju uslugu klijentima, tako što daje mogućnost preuzimanja vozila u jednom od 160 beogradskih hotela i hostela.


Osim prostorne fleksibilnosti i mogućnosti da klijenti iznajme automobile na više različitih lokacija u Beogradu, ZIM rent a car je prilagodljiv prema klijentima i što se tiče vremena. U tom smislu usluge iznamljivanja rent a car u Beogradu je moguće u bilo koje doba dana i noći, kao i tokom vikenda i praznika.

 

Uštedite iznajmljivanjem rent a car vozila

 

U ponudi ZIM rent a car agencije postoje različite veličine automobila. U skladu sa vašim željama i potrebama, možete izabrati najpovoljniju opciju i time i najjeftiniji rent a car. Beograd i njegov centar možete da obiđete manjim gradskim automobilom koji je manji potrošač. Ukoliko planirate veće odnosno duže obilaske, predlažemo veća vozila koja vam omogućavaju dodatni prostor i komfor. Prema vašim putnim potrebama i finansijskim mogućnostima izaberite automobil koji vam pruža najviše. Za grupna putovanja u ponudi ZIM rent a car su veći automobili ili kombi vozila za 8 osoba. U većim vozilima, gde staje više osoba, putnici mogu da dele troškove benzina, drumarine, i dr. 


Sigurnost, bezbednost, fleksibilnost, komfor i štednja su stvari koje čine najjeftiniji rent a car. Beograd ima dobru ponudu za iznajmljivanje vozila, a u ZIM rent a car agenciji postoje i dodatne pogodnosti – gratis zimska i letnja oprema, sedište i booster za dete, GPS navigacija i zeleni karton. 

Komentari(4) Napiši komentar

  1. v

    vozac

    Odgovori

    13.06.2020 10:58

    Lako. Poslusajte i procitajte 10 najbitnijih saveta za iznajmljivanje rent a car vozila, odnosno iskustva korisnika usluga rent a car agencija.

  2. a

    agent na aerodromu

    Odgovori

    01.01.2021 23:17

    Najbolje renta car agencija su na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i to su unirent, rentacarmenadzer, autorentdoo, budget, rentacarmms.Bilo koju od ovih agencija da izaberete dobicete priblizno isti kvalitet usluge i vozila. Zato pratite akcije na njihovim sajtovima i mozda vam se posreci da prodjete jos jeftiniije

  3. S

    Sasa

    Odgovori

    02.01.2021 14:08

    Zapitam se kako opstaju ove rent a car agencije dok traje ovaj Covid-19.Sve zatvoreno ne putuje se a zarade nema ili je mala.Odakle platiti porez?

    • A

      Admin sajta

      04.01.2021 01:02

      Saša hvala što pratite naš portal. Nadamo se da će u novoj godini biti puno razloga za putovanjem i korišćenjem rent a car usluga.

Ostavi komentar